Nieuws

Datum: donderdag 13 oktober 2011

Open huis de Jong & Laan Hardenberg druk bezocht

De vestiging Hardenberg van de Jong & Laan vierde afgelopen woensdag op feestelijke wijze het open huis voor klanten en relaties. Er was een grote opkomst en het was gezellig druk in het nieuwe pand langs de N34.

Verhuizing

Aanleiding voor de Jong & Laan om een open huis te houden, was de verhuizing van de vestiging naar het nieuwe kantoorpand aan de Molensteen 30 in Hardenberg. Partner Egbert van der Velde was na afloop zeer te spreken over het open huis. "Ja, het was geweldig. De uitstekende opkomst en de ongedwongen sfeer zorgden ervoor dat iedereen het naar zijn zin had. Ik ben meer dan tevre-den", aldus Van der Velde.

De perfecte locatie

Over de nieuwe locatie is Van der Velde ook positief. "Het bevalt hier prima. We zitten er nu enke-le maanden, maar het voelt al heel erg vertrouwd. Dit is de perfecte locatie voor ons. We hebben veel contact met het bedrijfsleven en dan is deze plek voor ons een uitstekende uitvalsbasis", ver-klaart Van der Velde.

Over de Jong & Laan

De Jong & Laan is een zelfstandige, ambitieuze accountantsorganisatie. We hebben bewust gekozen voor een organisatievorm met regionale kantoren die goed verankerd zijn in de lokale culturen en netwerken. Onze accountants, belastingadviseurs en adviseurs in personeel & salaris, corporate finance en bedrijfsadvies zijn actief in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Met 800 medewerkers vanuit 30 kantoren adviseren we ondernemers in het midden- en klein-bedrijf en de non-profitsector.

Noot voor de redactie:

Afzender van dit persbericht
de Jong & Laan accountants belastingadviseurs
Contactpersoon: Egbert van der Velde
Telefoon: 0523-264785
Fax: 0523-262569
e-mail hardenberg@jonglaan.nl

Naar overzicht

Anderen bekeken

    Deel op:

    De Jong en Laan - Open huis de Jong & Laan Hardenberg druk bezocht

    (28823x gelezen) | de jong en laan