Nieuws

Datum: dinsdag 8 november 2011

"Ondernemers maken nog te weinig gebruik van de Innovatiebox"

Ondernemers hoef je niet uit te leggen wat innovatie is. Maar dat innovatie ook fiscale voordelen biedt, is niet bij iedereen bekend. Voor de Jong & Laan aanleiding om een seminar over de Innovatiebox te organiseren dat vanmorgen onder grote belangstelling in de Orangerie in Nijverdal werd gehouden.

Fiscale voordelen Innovatiebox

De deelnemers moesten daarvoor wel vroeg uit de veren. Voorafgaand aan het seminar konden ze aanschuiven voor een stevig ontbijt. Daarna gaven de adviseurs van de Jong & Laan een presentatie waarin de fiscale voordelen van de Innovatiebox uitvoerig werden toegelicht.

Aantrekkelijke stimuleringsregeling

De Innovatiebox is volgens partner Gert Romate van de vestiging Nijverdal een zeer aantrekkelijke stimuleringsregeling die bedrijven beloont die aantoonbaar innovatief zijn.

Te weinig gebruik van Innovatiebox

Gert Romate: "Helaas maken nu nog te weinig ondernemers gebruik van de Innovatiebox. En dat is jammer, want met deze fiscale regeling kunnen ze tot 80% belasting besparen. Het is dus zeker de moeite waard om te laten onderzoeken of je er gebruik van kunt maken."

Meer informatie?

De Jong & Laan accountants belastingadviseurs
Nijverdal
Contactpersoon: Gert Romate
Telefoon: 0548-613361
E-mail: nijverdal@jonglaan.nl

Naar overzicht

Anderen bekeken

Deel op:

De Jong en Laan - "Ondernemers maken nog te weinig gebruik van de Innovatiebox"

(28914x gelezen) | innovatiebox,innovatie,fiscale voordelen