Nieuws

Datum: vrijdag 25 november 2011

Marith Wolfs in top 10 beste telefonistes

Marith Wolfs, telefoniste bij de Jong & Laan in Rijssen is bij de top 10 telefonistes van Nederland geëindigd tijdens de verkiezing Telefoniste van het jaar 2011.

Uitstekende prestaties

Dat is dinsdagmiddag 22 november bekend gemaakt door SPARQ, organisator van de verkiezing Telefoniste van het jaar. Daniëlle Santen, directeur van SPARQ, overhandigde de oorkondes en prijzen aan de tien finalisten in The Upper Deck in Naarden. Marith wist haar finaleplaats te bemachtigen door uitstekende prestaties tijdens de diverse rondes met mystery calls. De eerste prijs ging naar Marjolein Dubbeldam, telefoniste bij Avantage Automatisering in Capelle aan den IJssel.

Belang van het vak

Santen benadrukte dat een organisatie zich door een goede ontvangst echt kan onderscheiden. De telefoniste speelt hierin een essentiële rol. "Wij willen hen met deze verkiezing erkenning geven voor hun belangrijke bijdrage aan een goede ontvangst en het belang van het vak onderstrepen."

Uitstraling van onze vestiging

En dat de Jong & Laan dit ook onderschrijft, blijk wel uit het feit dat Erik ter Haar, vestigingsleider van de vestiging Rijssen, Marith aanmeldde voor deze verkiezing. Hij is trots dat ze uiteindelijk in de top 10 eindigde. "Marith is klantvriendelijk, enthousiast en zorgt ervoor dat het telefoonverkeer soepel en snel verloopt. Ze draagt echt bij aan de uitstraling van onze vestiging."

Naar overzicht

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Meer weten?

Henk Schoeman

0548-687680
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Marith Wolfs in top 10 beste telefonistes

(29349x gelezen) | vestiging Rijssen,de Jong & Laan Rijssen,Marith Wolfs,telefoniste