Nieuws

Datum: vrijdag 28 oktober 2011

Hoogste punt nieuwbouw de Jong & Laan Lochem bereikt

Het nieuwe kantoorpand aan de Larenseweg in Lochem dat onderdak moet gaan bieden aan de Jong & Laan accountants belastingadviseurs, heeft het hoogste punt bereikt. Na de plaatsing van het dak werd iedereen die bij de bouw is betrokken getrakteerd op pannenbier.

Voorspoedig

De nieuwbouw verloopt tot nu toe voorspoedig. De verwachting is dat het nieuwe pand in het voorjaar van 2012 wordt opgeleverd. Vestigingsleider Marino Marlisa heeft er nu al zin in. "We krijgen een geweldig mooi pand op een toplocatie. Wie wil dat nou niet? Bovendien krijgen we meer kantooroppervlakte tot ons beschikking, zodat we ook geen ruimtegebrek meer hebben."

Zakelijke ambities

Marlisa ziet op de nieuwe locatie genoeg kansen om de zakelijke ambities van de Jong & Laan verder uit te bouwen. "Voor ondernemers is het momenteel een roerige tijd. Als ondernemende accountants betekent dit dat je scherp moet zijn en je klanten actief moet adviseren en begeleiden. Daarnaast houden we de lokale markt goed in de gaten, zodat we snel op nieuwe ontwikkelingen kunnen inspelen. Die aanpak heeft succes, want steeds meer ondernemers weten ons te vinden."

Specialisten

Bij de vestiging in Lochem werken dertig medewerkers. Naast accountants en belastingadviseurs beschikt de vestiging over specialisten op het gebied van personeelsadvies en salarisverwerking.

Meer informatie

de Jong & Laan accountants belastingadviseurs
Contactpersoon: vestigingsleider Marino Marlisa
Telefoon: 0573-441877
E-mail: lochem@jonglaan.nl

Naar overzicht

Anderen bekeken

Deel op:

De Jong en Laan - Hoogste punt nieuwbouw de Jong & Laan Lochem bereikt

(29651x gelezen) | nieuwbouw Lochem,Marino Marlisa