Nieuws

Datum: vrijdag 18 november 2011

DEKO Beheer BV centraal in De Uitdaging

Ruim 40 studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen namen donderdag deel aan 'De Uitdaging'. De Uitdaging is een initiatief van de Jong & Laan in samenwerking met de hogeschool.

Praktijkcasus

De studenten hadden de taak om een aantal vraagstukken van een reallife praktijkcasus op te lossen en hierover een advies te geven aan de betreffende ondernemer. Deze keer was dat steenzagerij DEKO in Elst.

Grootste steenveredelaar

DEKO staat bekend als de grootste steenveredelaar in Europa en is gespecialiseerd in de verwerking van stenen en dakpannen. Het bedrijf speelt een voorname rol in takken van de industrie die zich bezighouden met bouw en verbouw.

Uitwerken casus

Op de dag zelf konden de studenten vragen stellen aan Frank Jansen, directeur van DEKO en Eric Revenberg en Maurice Hermse, adviseurs van de Jong & Laan. Daarna kregen ze de tijd om de casus uit te werken en een advies op te stellen.

Presenteren voor jury

Dit werd vervolgens gepresenteerd aan de jury. De jury koos uiteindelijk voor het team dat het beste advies wist te geven en dat ook nog eens het aantrekkelijkst wist te presenteren. Op de foto de prijswinnaars, samen met ondernemer Frank Jansen (tweede van links) en partner Eric Revenberg (rechts).

Toetsen in praktijk

De Uitdaging is een goede gelegenheid voor studenten om dat wat ze tijdens de opleiding hebben geleerd eens te toetsen in de praktijk. De Jong & Laan investeert via deze dag in het onderwijs en krijgt hierdoor ook een goed beeld van wat onder de accountancystudenten leeft.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met partner Eric Revenberg, vestiging Elst de Jong & Laan, tel 0481 - 463534.

Naar overzicht

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Deel op:

De Jong en Laan - DEKO Beheer BV centraal in De Uitdaging

(30054x gelezen) | De Uitdaging,praktijkcasus,DEKO