Nieuws

Datum: dinsdag 8 maart 2011

De Jong & Laan op stap met De Blenke

Ruim dertig cliënten van Woonzorgcentrum De Blenke in Hellendoorn krijgen zaterdag 12 maart een geheel verzorgd dagje uit naar Emsflower aangeboden. Het uitstapje wordt georganiseerd door De Jong & Laan accountants belastingadviseurs in Nijverdal in samenwerking met Brinker Personenvervoer.

Emsflower

Op het programma staat een bezoek aan het Nederlandse bedrijf Emsflower in Emsburen, pal over de grens bij Oldenzaal. Emsflower is een van de grootste kwekerijen in Europa op het gebied van perk- en potplanten. De senioren worden begeleid door enkele medewerkers van De Jong & Laan.

Uitje aanbieden

Dit wordt de tweede keer dat De Jong & Laan in combinatie met Brinker Personenvervoer een uitje aanbiedt aan senioren in een woonzorgcentrum. "Wij vinden het belangrijk om iets te kunnen doen voor onze omgeving", geeft Gert Romate, partner bij De Jong & Laan accountants belastingadviseurs aan.

"En omdat er in de zorg weinig geld is voor dit soort leuke extra's bieden wij het aan, met begeleiding en al. De vorige keer is ons zeer goed bevallen. Het was prachtig om te zien hoe de senioren genoten, evenals onze medewerkers. Daarom besteden onze medewerkers graag opnieuw een vrije zaterdag aan dit uitje. Net als de vorige keer heeft Brinker Personenvervoer aangeboden om voor het vervoer te zorgen."

Leuk initiatief

Het voorstel werd bij Woonzorgcentrum De Blenke in Hellendoorn enthousiast ontvangen. "Uitjes zijn altijd leuk voor onze cliënten", geeft Anja Bosch, teammanager zorg van Woonzorgcentrum De Blenke, aan. "En helemaal als we het zo aangeboden krijgen. Wat een leuk initiatief!"

Naar overzicht

Deel op:

De Jong en Laan - De Jong & Laan op stap met De Blenke

(30218x gelezen) | Emsflower