Nieuws

Datum: maandag 11 juli 2011

De Jong & Laan Hardenberg verhuist naar nieuwbouw

De vestiging Hardenberg van de Jong & Laan is vrijdag 8 juli verhuisd naar een nieuw kantoor aan de Molensteen 30 in Hardenberg. Het nieuwe pand staat langs de N34, een passende locatie voor de accountants en belastingadviseurs. In het najaar vindt een feestelijke opening plaats.

Volop in beweging

Partner Egbert van der Velde licht toe. "In 2001 zijn we verhuisd naar het pand aan De Schans 5 omdat we destijds uit ons jasje groeiden. En nu, tien jaar later, is dat weer het geval. In de loop der jaren is het aantal klanten, en daardoor ook het aantal collega's, gestaag toegenomen. Op de nieuwe locatie kunnen we weer even vooruit. En wie weet voor hoe lang", zegt Van der Velde met een knipoog. "Onze vestiging en de organisatie de Jong & Laan is volop in beweging."

Accountants

De Jong & Laan is een zelfstandige, ambitieuze accountantsorganisatie. We hebben bewust gekozen voor een organisatievorm met regionale kantoren die goed verankerd zijn in de lokale culturen en netwerken. Onze accountants, belastingadviseurs en adviseurs in personeel & salaris, corporate finance en bedrijfsadvies zijn actief in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Met 800 medewerkers vanuit 30 kantoren adviseren we ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de non-profitsector. 

Noot voor de redactie:

Afzender van dit persbericht
de Jong & Laan accountants belastingadviseurs
Contactpersoon: Egbert van der Velde
Telefoon: 0523-264785
Fax: 0523-262569
e-mail hardenberg@jonglaan.nl

Naar overzicht

Deel op:

De Jong en Laan - De Jong & Laan Hardenberg verhuist naar nieuwbouw

(32063x gelezen) | verhuizing de Jong & Laan