Nieuws

Datum: dinsdag 14 februari 2012

Belastingdienst beantwoordt aangiftevragen via Twitter

Mensen die vragen hebben over hun belastingaangifte kunnen vanaf vandaag hun vraag via Twitter, @BDaangifte, aan de Belastingdienst stellen. Net als vorig jaar helpt de Belastingdienst ook dit jaar op deze manier. Het account is bereikbaar tot en met 31 maart.

Algemene vragen

Via Twitter kunnen mensen snel een digitale vraag stellen aan de Belastingdienst. Er worden geen vertrouwelijke gegevens verstrekt via Twitter; de Belastingdienst beantwoordt alleen algemene vragen.

Bereikbaar

Het twitterteam is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. In maart kan er ook op vrijdagavond tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur getwitterd worden. Vragen die buiten die tijden gesteld worden, worden beantwoord zodra het team weer online is.

Vooraf ingevulde aangifte

De Belastingdienst verwacht dat de meeste vragen in maart worden gesteld. Vanaf 1 maart is de vooraf ingevulde aangifte weer beschikbaar. Op de site van de Belastingdienst is ook veel informatie over de belastingaangifte te vinden.

Bron: de Belastingdienst

Naar overzicht

Deel op:

De Jong en Laan - Belastingdienst beantwoordt aangitevragen via Twitter

(29009x gelezen) | belastingaangifte,aangifte,De Belastingdienst,Twitter