Nieuws

Datum: maandag 13 mei 2013

5 miljoen euro beschikbaar voor mkb-valorisatieprojecten

Mkb-ondernemers in de agrifoodsector kunnen vanaf 3 juni projectvoorstellen indienen voor haalbaarheidsprojecten en mkb-innovatieprojecten. De Topsector Agri&Food heeft hiervoor 5 miljoen euro beschikbaar gesteld.

Mkb-innovatieprojecten

In de tender is 4,4 miljoen euro beschikbaar voor mkb-innovatieprojecten. In deze projecten kunnen samenwerkingsverbanden van 2 of meer mkb'ers een industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling voor 40% gefinancierd krijgen.

Haalbaarheidsprojecten

Voor haalbaarheidsprojecten, waarin de technische en economische potentie van innovatieve ideeën kunnen worden getest, is 600.000 euro beschikbaar. Voor haalbaarheidsprojecten geldt dat de Topsector 50% van de projectkosten draagt.

Voorwaarden

Een projectvoorstel moet passen binnen de thema's van het innovatiecontract Topsector Agri&Food. De call sluit op 23 september om 17.00 uur. Voor haalbaarheidsprojecten geldt behandeling op volgorde van binnenkomst. De mkb-innovatieprojecten worden via een tender gerangschikt op kwaliteit. De call staat onder auspiciën van het TKI Agri&Food.

Bron: Plein+

Naar overzicht

Deel op:

De Jong en Laan - 5 miljoen euro beschikbaar voor mkb-valorisatieprojecten

(28575x gelezen) | innovatie,subsidie,mkb-innovatieprojecten