Nieuws

Datum: vrijdag 3 juni 2016

Achterkant nieuwe paspoort bewaren

Bij de nieuwste versie van het paspoort moet u zowel de voorkant als de achterkant van het paspoort kopiëren en bewaren. Dit is vereist omdat het BSN (burgerservicenummer) op de achterkant van het nieuwe paspoort staat.

Nieuwe versie

Sinds kort is er een nieuwe versie van het paspoort in omloop. Bij deze versie staat het BSN (burgerservicenummer) op de achterkant van dit paspoort. Aangezien het documentnummer, de pasfoto én BSN te zien moeten zijn op de kopie, moet u ook de achterkant van het nieuwe paspoort kopiëren en bewaren in het dossier van uw werknemer.

Anoniementarief

Het is van belang dat u voldoet aan de  identificatieplicht voordat dat de werknemer aan het werk gaat. In het geval een onjuist kopie kan u met het anoniementarief te maken krijgen.

Naar overzicht

Facebook

Facebook

Volg ons

Meer weten?

Hendri Meilink

0523-264785
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Achterkant nieuwe paspoort bewaren

(967x gelezen) | paspoort,identificatieplicht,anoniementarief