Nieuws

Datum: dinsdag 3 maart 2015

Factsheets: informatie over WWZ en gevolgen personeelsbeleid

Door de komst van de Wet werk en zekerheid (WWZ) verandert er nogal wat, met de nodige gevolgen voor werkgevers. Om zaken te verduidelijken ontwikkelde het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid factsheets.

Wet Werk en Zekerheid

Per 1 januari 2015 is het eerste deel van de WWZ van kracht geworden. Dit heeft voor u als werkgever gevolgen. Onder andere voor de proeftijd, de aanzegtermijn, concurrentiebeding, ketenregeling etc. Ook het ontslagrecht verandert flink. Zo komt er een verplichte afvloeiingsregeling en ook de wetgeving over contracten voor bepaalde tijd moet eraan geloven. 

Duidelijkheid

Veel werkgevers hebben hier vragen over. Het ministerie van SZW publiceerde factsheets over de WWZ, die wij u graag laten zien. De factsheets geven u meer informatie over de WWZ en de gevolgen die deze wet heeft voor uw personeelsbeleid.

 

 

Naar overzicht

Meer weten?

Henk Hansma

0528-262323
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Factsheets informatie over WWZ en gevolgen voor personeelsbeleid

(1613x gelezen) | ontslagrecht,wijzigingen,WWZ,gevolgen