Nieuws

Datum: donderdag 13 november 2014

Ben Tiggelaar komt naar Deventer

De Jong & Laan is kennispartner van Regio Academy Succesvol Ondernemen Oost. Het idee achter deze Academy is dat praktijkprofessionals kennisdelen in 12 workshops. Bovendien wordt er op 19 november een groot dagcongres georganiseerd in de Deventer Schouwburg.

Veel bijeenkomsten

De Jong & Laan is een van de kennispartners die dus gedurende het jaar kennis deelt in workshops en ook een rol speelt op het congres.  Deelnemers aan de Academy kunnen 12 sessies per jaar bijwonen voor een relatief laag bedrag. Er zijn zes kennispartners, succesvolle bedrijven met praktijkverhalen. Samen verzorgen zij de bijeenkomsten. Het thema is positief: tijd voor succes!

Ben Tiggelaar spreekt op dagcongres

Naast de regelmatige bijeenkomsten wordt 1 groot dagcongres georganiseerd. Hier gaan topsprekers nader in op het succes van een ondernemer. Afsluiter op 19 november is managementgoeroe Ben Tiggelaar, bekend van Domen-Durven-Doen en 'MBA in One Day'. Het congres, waar ook Snapp Car oprichter Victor van Tol en Marco Aarnink van Drukwerkdeal optreden, zal op 19 november in de Deventer Schouwburg plaatsvinden.

Waardevolle contacten

Om deel te nemen aan de sessies neem je een 'seat' af. Deze is overigens overdraagbaar. Dat betekent dat niet steeds dezelfde persoon hoeft te komen, maar dat per sessie bekeken kan worden voor wie die in de organisatie het meest geschikt is. In de praktijk blijkt dat meer dan de helft van de bezoekers vaker is geweest. Hierdoor ontstaat ook een netwerk van bedrijven met gelijke interesses. Behalve kennis worden er dus ook waardevolle contacten opgedaan.

Uniek in Oost Nederland

De Academy is een zusje van Academy Oost over online marketing. Deze academy is vorig jaar van start gegaan en telde al gauw een groot aantal partners en maar liefst 120 organisaties die deelnamen aan de sessies.  Deze zogenaamde 'seathouders' bezochten de regelmatige bijeenkomsten en het dagcongres in groten getale. Reden om het concept dit jaar verder te ontwikkelen. Het succes zit 'm onder andere in de hoeveelheid bijeenkomsten, waardoor de kennis echt beklijft. Maar ook doordat praktijkmensen kennisdelen. Het idee is dan vervolgens om op de congressen echte landelijke topsprekers uit te nodigen. Zo sprak vorig jaar bijvoorbeeld Alexander Klopping en is nu dus al Ben Tiggelaar vastgelegd.  De kosten voor deelnemers zijn gebaseerd op een bedrag dat normaalgesproken alleen een goed congres kost.

Met korting deelnemen

Relaties van de Jong & Laan kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 95,- (normaal € 125,-) aan het dagcongres deelnemen. Aanmelden kan op de website van succesvol ondernemen. Vermeld in het opmerkingenveld Kortingjonglaan om van het gereduceerde tarief gebruik te kunnen maken. Op deze website vindt u ook meer informatie over het congres.

Naar overzicht

Meer weten?

Johan Evers

0546-660760
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Ben Tiggelaar komt naar Deventer

(1197x gelezen) | Regio Academy Succesvol Ondernemen,Tiggelaar