Nieuws

Datum: donderdag 16 oktober 2014

Met korting naar congres Succesvol Ondernemen

Woensdag 19 november organiseert Regio Academy Succesvol Ondernemen het dagcongres "De logica van een succesvolle ondernemer". Omdat wij kennispartner zijn van Regio Academy kunt u met korting naar dit congres.

Succes voor uw bedrijf

Met topsprekers zoals management goeroe Ben Tiggelaar, auteur Thomas Blekman en ondernemer Marco Aarnink van het succesvolle Drukwerkdeal belooft het een interessante dag te worden. Een actieve dag vol tips inzichten en prikkels door wetenschappers, auteurs en ondernemers die u kunt vertalen naar succes voor uw bedrijf!

Een tipje van de sluier

We kijken door de wetenschappelijke bril en leren vijf succesprincipes van ervaren ondernemers en hoe je ondernemerschap in je organisatie kan stimuleren. Maar we gaan natuurlijk ook in gesprek met succesvolle ondernemers om te kijken hoe ze met de weerbarstige praktijk omgaan.

Met korting deelnemen

Relaties van de Jong & Laan kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 95,- (normaal € 125,-) aan het dagcongres deelnemen. Aanmelden kan op de website van succesvol ondernemen. Vermeld in het opmerkingenveld Kortingjonglaan om van het gereduceerde tarief gebruik te kunnen maken. Op de website vindt u ook meer informatie over het congres.

Naar overzicht

Meer weten?

Johan Evers

0546-660760
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Dagcongres succesvol ondernemen

(1133x gelezen) | succesvol ondernemen,Regio Academy,dagcongres