Nieuws

Datum: donderdag 28 augustus 2014

Deadline verzoeken teruggaaf buitenlandse btw 1 oktober 2014

Verricht u btw-belaste prestaties? Dan kunt u buitenlandse btw die aan u in rekening is gebracht op een factuur vanuit andere EU lidstaten op verzoek terugkrijgen.

Hoe werkt het?

Om de buitenlandse btw terug te krijgen, moet u een verzoek indienen via de portal van de Nederlandse Belastingdienst. Het verzoek om teruggaaf van buitenlandse btw over het jaar 2013 moet vóór 1 oktober 2014 zijn ingediend. Het verzoek kunt u hier indienen.

Inloggegevens

De datum van 1 oktober 2014 lijkt nog ver weg, maar voor het indienen van een verzoek om teruggaaf heeft u inloggegevens nodig. Het aanvragen en vertrekken van deze inloggevens duurt een paar weken. Vraag ze daarom op tijd aan, dan komt u niet in de knel met het indienen van het verzoek om teruggaaf. De inloggegevens kunt u hier aanvragen.

 

 

 

 

Naar overzicht

Meer weten?

Hans Wiersma

050-3166966
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Deadline verzoeken teruggaaf buitenlandse btw 1 oktober 2014

(1294x gelezen) | btw,buitenlandse btw,teruggaaf buitenlandse btw,teruggaaf btw