Nieuws

Datum: donderdag 31 juli 2014

Help, wat moet ik weten over pensioenen?

Geen wereld waarin zoveel verandert als die van de pensioenen. Ingewikkeld? Dat valt best mee. Zeker als u wordt bijgepraat door professionals. Dan begrijpt u waar het over gaat, bent u up to date, voldoet u aan de wet en kunt u uw werknemers zelf informeren.

Pensioenperikelen van de baan

Vanaf september start de Pensioen Academy: een laagdrempelig kennis- en netwerkplatform voor werkgevers in Nederland. Deelnemers worden in 12 workshops en een dagcongres bijgepraat over o.a.:

  • De impact van het pensioenakkoord 2015
  • De beschikbare premieregeling
  • Communicatie met medewerkers
  • Pensioen als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden
  • En natuurlijk haken ze in op de actualiteit.

Hoe werkt het?

Het principe van de Pensioen Academy is simpel. U schaft voor € 695,- een seat aan. Hiervoor mag u naar 12 workshops én het dagcongres met onder andere topspreker Menno Lanting. En omdat de seat overdraagbaar is, kunnen meerdere personen uit een organisatie afwisselend gebruik maken van de seat. Zo kiest elke persoon de sessie die voor hem/haar interessant is.

Gratis boek voor deelnemers

Wilt u deelnemen aan de Pensioen Academy? Geef u dan op via de website. Hier vindt u ook meer informatie. Een leuk extraatje, deelnemers die zich via de Jong & Laan aanmelden (Actiecode: djlpa), ontvangen het nieuwe boek 'Olietankers en speedboten' van dagcongresspreker Menno Lanting. Hij schetst hierin een beeld van de toekomst aan de hand van de expertise van vele internationale professionals en ondernemers, waarbij de lezer aan het denken wordt gezet of hij voldoende flexibel en open is om in deze veranderende wereld een bijdrage te blijven leveren.

Whitepaper Pensioenopbouw 2015

Niet onnodig om u goed voor te bereiden. Want per 2015 versobert de pensioenopbouw ingrijpend. In 2014 wijzigde al het een en ander in de pensioenregeling voor met name de dga. Maar de wijzigingen voor 2015 gelden vooral ook voor de collectieve (werknemers) pensioenregelingen. Lees er meer over in onze whitepaper Pensioenbouw 2015.

Naar overzicht

Deel op:

De Jong en Laan - Help wat moet ik weten over pensioenen

(1794x gelezen) | pensioen,pensioenregeling,pensioenakkoord,Pensioen Academy