Nieuws

Datum: woensdag 23 april 2014

Weer uitstel Werkkostenregeling?

Officieel is de werkkostenregeling per 1 januari 2015 verplicht, maar recent is er een rapport verschenen van het Fiscaal Economisch Instituut van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Rapport

In dit rapport worden de knelpunten van de Werkkostenregeling beschreven en mogelijke oplossingen gegeven. Geconcludeerd wordt dat het zeer wenselijk is om de overgangsregeling te continueren zolang de knelpunten (administratieve lastendruk) nog niet zijn opgelost.

Uitstel

Al veel eerder (1 jaar geleden) zijn aanpassingen in de Werkkostenregeling aangekondigd. Het wetsvoorstel laat echter nog steeds op zich wachten. Wordt het steeds waarschijnlijker dat er weer een nieuw uitstel komt? We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Naar overzicht

Meer weten?

Leonie Pongers

053-4810481
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Weer uitstel werkkostenregeling

(1574x gelezen) | werkkostenregeling,WKR,uitstel