Nieuws

Datum: donderdag 3 april 2014

Succesvol aan de slag met de wkr

De werkkostenregeling (wkr), die vanaf 2015 verplicht wordt, verandert de (fiscale) verloning van de arbeidsvoorwaarden. Daar horen o.a. vergoedingen en verstrekkingen bij zoals het kerstpakket, een personeelsfeest, studiekosten, reiskosten en representatiekosten.

Training wkr

Onze adviseurs merken dat ondernemers de wkr een lastige regeling vinden. Daarom organiseerden we in februari en maart zes workshops voor klanten en relaties. Het doel: ondernemers trainen zodat ze zelf met de wkr aan de slag kunnen. Aan de hand van een rekenvoorbeeld namen we samen de materie door. 

Direct aan de slag

"Veel deelnemers waren enthousiast over de heldere en praktische uitleg en het uitgereikte materiaal. Ze konden er direct mee aan de slag in hun eigen onderneming. Een aantal deelnemers besloot een kostenonderzoek op te starten, om personele vergoedingen en verstrekkingen te (laten) onderbouwen en om hun secundaire arbeidsvoorwaardenpakket mogelijk te optimaliseren", aldus Jacqueline Ros, trainer wkr en senior belastingadviseur bij de Jong & Laan.

Nieuwe inzichten

"We hielden de groepen bewust klein, met maximaal 15 mensen. Zo hadden de deelnemers volop gelegenheid om hun eigen situatie voor te leggen en uit te werken. Ook leerden zij van elkaar, omdat over en weer inzicht ontstond in hoe andere ondernemers met hun arbeidsvoorwaardenbeleid en de wkr omgaan."

Training bijwonen?

Natuurlijk blijven we de ontwikkelingen rondom de wkr volgen. Zodra er nieuws is, hoort u van ons. Bent u door bovenstaand verhaal nieuwsgierig geworden en wilt u ook een training bijwonen? Dat kan. Op 15 april bent u van harte welkom in Nijverdal. Lees hier  meer en schrijf u direct in.

Naar overzicht

Meer weten?

Leonie Pongers

053-4810481
NaN

Stel uw vraag

Verwante artikelen

Deel op:

De Jong en Laan - Succesvol aan de slag met de wkr

(1851x gelezen) | werkkostenregeling,WKR,training