Nieuws

Datum: vrijdag 7 maart 2014

Tweede Kamer neemt wetsvoorstel pensioenakkoord aan

De novelle tot wijziging van de Wet verlaging maximum-opbouw en premiepercentages pensioen en maximering pensioengevend inkomen (33610) en het Belastingplan 2014 is op donderdag 6 maart 2014 door de Tweede Kamer aangenomen.

Wetsvoorstel

Hierbij nam de Tweede Kamer geen amendementen of moties aan. Dit wetsvoorstel is de uitwerking van het met de oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP gesloten pensioenakkoord. In deze novelle worden een aanpassing van het Witteveenkader en de introductie van de extra premiewaarborgen geregeld. Het is de bedoeling dat het wetsvoorstel 1 januari 2015 in werking treedt.

Naar overzicht

Meer weten?

Ron Mulder

0548-537470
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Tweede Kamer neemt wetsvoorstel pensioenakkoord aan

(1323x gelezen) | pensioenakkoord,wetsvoorstel