Nieuws

Datum: vrijdag 17 januari 2014

Digitale btw-aangifte voor niet in Nederland gevestigde ondernemers

Ondernemers die niet in Nederland zijn gevestigd, maar van de Nederlandse Belastingdienst een gebruikersnaam en een wachtwoord hebben ontvangen om digitaal aangifte te doen, dienen vanaf het eerste aangiftetijdvak van 2014 de aangifte btw digitaal te doen.

E-mail met melding

De fiscus zet de btw-aangifte aan het einde van het aangiftetijdvak voor de ondernemer klaar in het beveiligde gedeelte van de internetsite. Als de ondernemer zijn e-mailadres aan de Belastingdienst heeft doorgegeven, krijgt hij daarover een e-mail, zodat hij weet wanneer hij btw-aangifte kan doen. Over aangiftetijdvakken tot en met 31 december 2013 doet hij de btw-aangifte niet digitaal, maar nog steeds op papier.

 

Brond: Accountancynieuws

Naar overzicht

Meer weten?

Henry Fraterman

0548-537470
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Digitale btw-aangifte voor niet in Nederland gevestigde ondernemers

(1304x gelezen) | btw-aangifte,digitaal,ondernemers