Nieuws

Datum: dinsdag 28 januari 2014

De Jong & Laan bundelt kennis en expertise in de bouw

De bouwbranche is dynamisch en de regelgeving verandert voortdurend. Om ondernemers van het beste advies te voorzien, richtte de Jong & Laan de Kenniskring Bouw op.

Multidisciplinair team

Hierin bundelen specialisten hun jarenlange ervaringen, kennis en expertise van ondernemingen in de bouw. Het multidisciplinaire team combineert expertise op het gebied van fiscale, personele, financiële en organisatorische vraagstukken.

Quickscan

In de Kenniskring is speciaal voor de bouw een quickscan ontwikkeld. Met de quickscan wordt in beeld gebracht waar een onderneming goed en minder goed op scoort. Aan de hand van de bevindingen uit de quickscan voorzien de adviseurs ondernemers van praktische adviezen. Zo kan er met de bedrijfsvoering beter ingespeeld worden op de actualiteiten om de onderneming op diverse onderdelen positief te beïnvloeden.

Trends en ontwikkelingen

Ondernemers houden dagelijks rekening met de veranderende omgeving. Daarbij stellen ze zichzelf de vraag hoe de onderneming het rendement kan behouden of zelfs uitbouwen. De kenniskring kent de trends en ontwikkelingen in de branche en draagt zijn kennis over aan de adviseurs. Zij gaan in gesprek, sparren met de ondernemer en geven advies hoe hij hier het beste op in kan spelen.

Subsidiekansen

Wilt u alvast weten van welke subsidiemogelijkheden de bouwsector kan profiteren in 2014? Bekijk dan de whitepaper subsidiekansen voor de bouw.

Naar overzicht

Anderen bekeken

Meer weten?

Martin Zwiers

053-4810481
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - De Jong & Laan bundelt kennis en expertise in de bouw

(2876x gelezen) | Kenniskring,Bouw,Quickscan,subsidies