Nieuws

Datum: vrijdag 13 december 2013

De Jong & Laan en SKO-IT dagen studenten uit

Afgelopen donderdag kreeg SKO-IT 25 accountancystudenten van hogeschool Saxion over de vloer, op uitnodiging van de Jong & Laan ondernemende accountants. SKO-IT, het bedrijf dat gespecialiseerd is in automatisering, bereidde samen met de Jong & Laan deze dag voor.

Praktijkcasus

De studenten bogen zich over een pittige praktijkcasus in het kader van de Uitdaging. De Uitdaging is een reallife praktijkcasus die de theoretische kennis van de studenten in de praktijk brengt.

Beste advies

Na de presentatie over SKO-IT, een rondleiding door het gebouw en interviews met de adviseurs begon voor de accountants in spe dé uitdaging. Het oplossen van financiële vraagstukken en een advies opstellen voor de ondernemer. De hele dag konden studenten vragen stellen aan Jos Harperink en Frank Nieuwhuis van SKO-IT en aan Sjoerd Stegeman, adviseur van de Jong & Laan. De groep met het beste advies, werd beloond met een iPad mini.

Investering

De Jong & Laan organiseert meerdere keren per jaar, voor hogescholen in Noord- en Oost-Nederland, de Uitdaging. Accountancystudenten worden daarin uitgedaagd om een ondernemer te adviseren of een oplossing te vinden bij financiële vraagstukken. Zo investeert de Jong & Laan in het onderwijs en houdt het bedrijf feeling met de huidige accountancystudent.

Naar overzicht

Meer weten?

Marloes Ameling

06-10556071
NaN

Stel je vraag

Deel op:

De Jong en Laan - De Jong & Laan en SKO-IT dagen studenten uit

(1898x gelezen) | accountants,studenten,De Uitdaging