Nieuws

Datum: woensdag 2 oktober 2013

Lentink Varsseveld centraal in De Uitdaging

Afgelopen dinsdag ruilden 46 accountancystudenten van HAN Hogeschool de schoolbanken een dag in voor een bezoek aan Lentink Varsseveld.

Reallife praktijkcasus

Ze kregen daar op uitnodiging van de Jong & Laan ondernemende accountants een stevige casus voorgeschoteld die ze in het kader van De Uitdaging moesten beantwoorden. De Uitdaging is een reallife praktijkcasus waarin studenten een aantal vraagstukken moeten oplossen en een ondernemer hierover adviseren.

Adviezen opstellen

Op de dag zelf konden de studenten vragen stellen aan Luc Eppink en Gerald Raben van Lentink en Marino Marlisa en Niels van der Wolf, adviseurs van de Jong & Laan. Daarna kregen ze de tijd om de casus uit te werken en een advies op te stellen. Dit werd vervolgens gepresenteerd aan de jury. De jury koos uiteindelijk voor het team dat het beste advies wist te geven en dat ook nog eens op een aantrekkelijke manier wist te presenteren.

Win-winsituatie  

De Uitdaging is een initiatief van de Jong & Laan accountants belastingadviseurs in samenwerking met een hogeschool en wordt meerdere keren per jaar gehouden. Het biedt studenten de mogelijkheid dat wat ze tijdens de opleiding hebben geleerd in de praktijk te brengen. De Jong & Laan investeert via deze dag in het onderwijs en krijgt hierdoor ook een goed beeld van wat onder de accountancystudenten leeft.

Naar overzicht

Meer weten?

Sandra Temmink

0573-441877
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Lentink Varsseveld centraal in De Uitdaging

(2678x gelezen) | De Uitdaging,praktijkcasus,studenten Accountancy,onderwijs,Lentink