Nieuws

Datum: maandag 13 mei 2013

Transitie II en Pieken: € 10 miljoen voor Noord-Nederland

Opnieuw is er een aantrekkelijke subsidie op komst voor innovatieve bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe.

€ 10 miljoen

Onlangs maakten de drie noordelijke provincies bekend dat er voor de nieuwe NIOF (Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit) € 8 miljoen beschikbaar is. Op 1 juni opent de tender 2013 van nog een interessante regeling: Transitie II en Pieken. De verwachting is dat het subsidieplafond van dit programma dit jaar € 10 miljoen zal bedragen.

30 augustus 2013

Binnen de Verordening Transitie II en Pieken kunnen, tot en met 30 augustus 2013 (12.00 uur) subsidieaanvragen vanuit de sectoren energie, water, sensortechnologie, agribusiness en life sciences worden ingediend.

Bijdrage

De maximale subsidiebijdrage is 30% van de subsidiabele kosten. De subsidiabele projectkosten moeten minimaal € 75.000 zijn. Om in aanmerking te komen voor subsidie moeten projecten:

  • Van belang zijn voor Noord-Nederland
  • De (inter)nationale concurrentiekracht van Noord-Nederland versterken
  • En een looptijd hebben van maximaal 4 jaar

NIOF 2013

Op vrijdag 26 april las u op onze website het bericht over de NIOF 2013. Het doel van de NIOF is het stimuleren van strategische activiteiten van mkb-ondernemingen om de marktsector in Noord-Nederland te versterken. Er is subsidie voor ontwikkelingsprojecten en de vermarkting van nieuwe ontwikkelingen door ondernemers, en budget voor de verhoging van de inzetbaarheid van werknemers in het arbeidsproces en deelname aan buitenlandse beurzen. De NIOF gaat ook op 1 juni a.s. van start.

De Jong & Laan Subsidieadviseurs

Kijk op onze website http://www.jonglaan-subsidieadviseurs.nl/ voor meer infomatie over subsidiemogelijkheden.

Naar overzicht

Deel op:

De Jong en Laan - Transitie II en Pieken: € 10 miljoen voor Noord-Nederland

(32284x gelezen) | subsidies,innovatie,Subsidieadviseurs,noord-nederland,Transitie II en Pieken