Nieuws

Datum: donderdag 18 april 2013

Open huis de Jong & Laan Oldenzaal

Vandaag houdt de Jong & Laan Oldenzaal open huis. Van 17.00 - 19.00 uur staan de deuren aan de Eektestraat 8 open voor klanten en relaties.

Logische stap

Onlangs verhuisde de accountantsorganisatie naar de mooie zichtlocatie in Oldenzaal. Partner Romhild Ellenbroek ligt toe: "Onze kantoren uit Borne en Oldenzaal waren allebei toe aan nieuwe huisvesting. Beide kantoren zijn diep geworteld in Twente en werken al jaren nauw samen. De samenvoeging is dan een logische stap. De nieuwe locatie is een mooie uitvalsbasis om nog meer met ondernemend Oldenzaal en omgeving in contact te komenzijn. Juist nu is het belangrijk ambitie te hebben, keuzes te maken en actie te ondernemen. Dat is bij ons niet anders, wij ondernemen net zo hard als ieder ander."

Naar overzicht

Anderen bekeken

Meer weten?

Rom Ellenbroek

0541-512485
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Open huis de Jong & Laan Oldenzaal

(32959x gelezen) | accountants,belastingadvies,Oldenzaal,Bedrijfsadviseurs,open huis