Nieuws

Datum: donderdag 21 maart 2013

Open huis de Jong & Laan Emmeloord

Vandaag is een feestelijke dag. De Jong & Laan Emmeloord zet haar deuren open voor klanten en relaties.

Opnieuw op de kaart

Onlangs verhuisde de vestiging naar de Platinaweg in Emmeloord. Partner Christian van der Steenhoven legt uit. "Het is de hoogste tijd onszelf opnieuw op de kaart te zetten. We hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in een sterk en gedegen team en andere huisvesting was de volgende stap."

Ambities en ondernemerschap

"Niet alleen omdat we ruimte nodig hadden, maar ook omdat we de buitenwereld graag onze ambitie laten zien. Keuzes maken en actie ondernemen is essentieel voor ondernemerschap. Dat is bij ons niet anders, wij ondernemen net zo hard als ieder ander. Juist daarom adviseren wij ondernemers."

Naar overzicht

Verwante artikelen

Meer weten?

Christian van der Steenhoven

0527-613045
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Open huis de Jong & Laan Emmeloord

(2040x gelezen) | Emmeloord,open huis,de Jong & Laan Emmeloord