Nieuws

Datum: dinsdag 15 januari 2013

Belastingdienst helpt via Twitter bij belastingaangifte 2012

Ook dit jaar helpt de Belastingdienst mensen via Twitter (@BDaangifte) bij vragen over hun aangifte. Hiervoor is vanaf maandag 14 januari een webcareteam beschikbaar.

Aangifte in maart

Hoewel het team nu al bereikbaar is, adviseert de Belastingdienst mensen om toch vooral in maart aangifte te doen met de vooraf ingevulde aangifte. Dan hoeven de belastingplichtigen de gegevens alleen nog maar te controleren. Dat voorkomt vragen en fouten, zoals verkeerde of vergeten bedragen.

Algemene vragen via Twitter

Het Twitteraccount van de Belastingdienst heeft intussen al 3.684 volgers.  Mensen kunnen algemene vragen stellen. Vertrouwelijke gegevens worden niet via Twitter verstrekt, er worden slechts algemene antwoorden gegeven.

Bereikbaar

Het webcareteam is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 - 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 - 17.00 uur. In de aangiftemaand maart worden vragen via Twitter ook op vrijdagavond beantwoord tot 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Daarnaast is op de site van de belastingdienst, www.belastingdienst.nl/aangifte, veel informatie over de belastingaangifte te vinden.

Bron: salarisnet.nl 

Naar overzicht

Deel op:

De Jong en Laan - Belastingdienst helpt via Twitter bij belastingaangifte 2012

(1762x gelezen) | belastingdienst,Twitter,belastingaangifte