Nieuws

Datum: vrijdag 16 november 2012

Van Lenthe Dalfsen centraal in De Uitdaging

Afgelopen donderdag ruilden dertig accountancystudenten van Hogeschool Windesheim hun schoolbanken een dag in voor een bezoek aan Van Lenthe Dalfsen.

Pittige casus

Ze kregen daar een pittige casus voorgeschoteld die ze in het kader van De Uitdaging moesten beantwoorden. De Uitdaging is een reallife praktijkcasus waarin de studenten een aantal vraagstukken moeten oplossen en een ondernemer hierover adviseren.

In de praktijk

De Uitdaging is een initiatief van de Jong & Laan accountants belastingadviseurs in samenwerking met een hogeschool en wordt meerdere keren per jaar gehouden. Het biedt studenten de mogelijkheid dat wat ze tijdens de opleiding hebben geleerd in de praktijk te brengen. De Jong & Laan investeert via deze dag in het onderwijs en krijgt hierdoor ook een goed beeld van wat onder de accountancystudenten leeft.

Van Lenthe Dalfsen

Op de dag zelf konden de studenten vragen stellen aan Herman van Lenthe en Gerald Schokker van Van Lenthe Dalfsen en Gerrit van de Worp en Rob Mulder, adviseurs van de Jong & Laan. Daarna kregen ze de tijd om de casus uit te werken en een advies op te stellen. Dit werd vervolgens gepresenteerd aan de jury. De jury koos uiteindelijk voor het team dat het beste advies wist te geven en dat ook nog eens op een aantrekkelijke manier wist te presenteren.

Naar overzicht

Meer weten?

Gert Romate

0572-356111
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Van Lenthe Dalfsen centraal in De Uitdaging

(2358x gelezen) | accountancystudenten,De Uitdaging,Raalte