Nieuws

Datum: woensdag 14 november 2012

Den Daas Recreatie centraal in De Uitdaging

Even geen schoolbanken voor de veertig accountancystudenten van de HAN Hogeschool Arnhem en Nijmegen die afgelopen dinsdag Den Daas Recreatie bezochten.

Een pittige casus

In plaats daarvan kregen ze een pittige casus voorgeschoteld die ze in het kader van De Uitdaging moesten beantwoorden. De Uitdaging is een reallife praktijkcasus waarin de studenten een aantal vraagstukken moeten oplossen en een ondernemer hierover adviseren.

In de praktijk

De Uitdaging is een initiatief van de Jong & Laan accountants belastingadviseurs in samenwerking met een hogeschool en wordt meerdere keren per jaar gehouden. Het biedt studenten de mogelijkheid dat wat ze tijdens de opleiding hebben geleerd in de praktijk te brengen. De Jong & Laan investeert via deze dag in het onderwijs en krijgt hierdoor ook een goed beeld van wat onder de accountancystudenten leeft.

Den Daas Recreatie

Op de dag zelf konden de studenten vragen stellen aan Rogier van Kouwen en Eric Jansen van Den Daas Recreatie en Robert Hutchison en Niels van der Wolf, adviseurs van de Jong & Laan. Daarna kregen ze de tijd om de casus uit te werken en een advies op te stellen. Dit werd vervolgens gepresenteerd aan de jury. De jury koos uiteindelijk voor het team dat het beste advies wist te geven en dat ook nog eens op een aantrekkelijke manier wist te presenteren.

Naar overzicht

Anderen bekeken

Meer weten?

Eric Revenberg

0481-463534
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Den Daas Recreatie centraal in De Uitdaging

(2340x gelezen) | De Uitdaging,studenten Accountancy