Nieuws

Datum: maandag 15 oktober 2012

Pensioenstelsel niet meer beste ter wereld

Het Nederlandse pensioenstelsel is niet langer het beste ter wereld. Denemarken heeft de eerste plaats overgenomen en zet ons land op de tweede plek. Dat blijkt uit de wereldwijde pensioenindex van het adviesbureau Mercer.

A-status

Denemarken komt nieuw binnen op nummer 1 en is bovendien het enige land dat de A-status veilig weet te stellen.

Mercer

In de zogenoemde Melbourne Mercer Global Pension Index staat Australië derde. Zweden en Zwitserland maken de top vijf compleet. Mercer is een management consulting adviesbureau en vergelijkt jaarlijks de pensioenstelsels van 16 landen.

Door: Nu.nl

Naar overzicht

Meer weten?

Ron Mulder

0548-537470
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - 'Pensioenstelsel niet meer beste ter wereld'

(1665x gelezen) | pensioen,pensioenstelsel,pensioenadviseurs