Nieuws

Datum: vrijdag 5 oktober 2012

Auto van de zaak: onduidelijkheid en emoties

De auto van de zaak blijft ondernemers bezighouden. Dat bleek deze week maar weer eens tijdens de twee seminars die de Jong & Laan organiseerde in De Bagatelle in Mariënheem en bij voetbalclub Go Ahead Eagles in Deventer.

Veel vragen

Er waren veel vragen over wat er nu allemaal rondom de auto van de zaak speelt. De aanwezige ondernemers wilden precies weten wat de gevolgen zijn van de nieuwste maatregelen.

Bijtelling

De adviseurs van de Jong & Laan gingen onder meer in op hoe de bijtelling voor personenauto's en bestelbussen voorkomen kan worden. Ook besteedden ze aandacht aan de rittenregistratie en de reiskosten voor het woon-werkverkeer. Daarnaast werd uitgelegd wat de fiscale en arbeidsrechtelijke gevolgen zijn en wat dit voor de salarisverwerking betekent.

Schot in de roos

Volgens partner Gerrit van de Worp van de Jong & Laan waren de seminars een schot in de roos. "Iedere ondernemer heeft te maken met de auto van de zaak en wil daar duidelijkheid over. De maatregelen wijzigen regelmatig, neem bijvoorbeeld de forensentaks die nu voorlopig weer op de lange baan is geschoven. We praten de ondernemers bij over de laatste stand van zaken en illustreren dat aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden."

Naar overzicht

Verwante artikelen

Meer weten?

Gert Romate

0572-356111
NaN

Stel uw vraag

De Jong en Laan - Auto van de zaak: onduidelijkheid en emoties

(1823x gelezen) | auto van de zaak,seminar,bijtelling,reiskostenvergoeding