Nieuws

Datum: vrijdag 7 september 2012

TT Circuit Assen centraal in De Uitdaging

Geen snelle motoren voor de 45 accountancystudenten van de Hanzehoge-school Groningen die afgelopen donderdag het Asser TT Circuit bezochten.

Pittige casus

In plaats daarvan kregen ze een pittige casus voorgeschoteld die ze in het kader van De Uitdaging moesten beantwoorden. De Uitdaging is een reallife praktijkcasus waarin de studenten een aantal vraagstukken moeten oplossen en een ondernemer hierover adviseren.

In de praktijk brengen

De Uitdaging is een initiatief van de Jong & Laan in samenwerking met een hogeschool en wordt meerdere keren per jaar gehouden. Het biedt studenten de mogelijkheid dat wat ze tijdens de opleiding hebben geleerd in de praktijk te brengen.  De Jong & Laan investeert via deze dag in het onderwijs en krijgt hierdoor ook een goed beeld van wat onder de accountancystudenten leeft.

Advies en presentatie

Op de dag zelf konden de studenten vragen stellen aan Jans Eising en Mark van Aalderen van TT Circuit Assen, en Roland Ogink en Willem-Jan Benning, adviseurs van de Jong & Laan. Daarna kregen ze de tijd om de casus uit te werken en een advies op te stellen. Dit werd vervolgens gepresenteerd aan de jury. De jury koos uiteindelijk voor het team dat het beste advies wist te geven en dat ook nog eens op een aantrekkelijke manier wist te presenteren.

 

Naar overzicht

Meer weten?

Roland Ogink

0592-314028
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - TT Circuit Assen centraal in De Uitdaging

(2368x gelezen) | De Uitdaging,accountancystudenten,TT Circuit Assen