Nieuws

Datum: maandag 24 september 2012

GardenExperience slaat aan

De eerste editie van het ondernemerscongres GardenExperience dat begin september in De Tamboer in Hoogeveen werd gehouden, was een succes. Circa 300 hoveniers kwamen op het congres af, waarbij de Jong & Laan een van de sponsors was.

Toekomstperspectief

Op de dag zelf ging het vooral over visie, toekomstperspectief en veranderingen binnen het ondernemerschap als gevolg van veranderingen in de economie. Een thema dat veel bezoekers aansprak.

Durf te vernieuwen

Het ochtendprogramma bestond uit een plenair gedeelte met enkele sprekers, waaronder tv-hovenier Jurgen Smit en autocoureur Tom Coronel. De laatste ging in op hoe je via internet kunt ondernemen. De belangrijkste boodschap aan de aanwezige hoveniers: "Onderneem in de volle breedte en blijf niet hangen in oude wijsheden. Durf te vernieuwen en werk ook aan jezelf."

Workshops 

Tijdens het middagprogramma kwamen via diverse workshops onderwerpen als automatisering, personeel, marketing, offertes en internet aan bod. De volgende editie voor GardenExperience staat gepland voor vrijdag 13 september 2013.

Naar overzicht

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Deel op:

De Jong en Laan - GardenExperience slaan aan

(1550x gelezen) | hoveniers,GardenExperience,de Jong & Laan Hoogeveen