Nieuws

Datum: maandag 9 juli 2012

De Jong & Laan nu ook detachering

Er bestaat bij bedrijven al langere tijd een toenemende vraag naar financiële specialisten, salarisadministrateurs en personeelsadviseurs die bedrijven tijdelijk kunnen ondersteunen. Reden voor de Jong & Laan om een nieuwe activiteit aan haar dienstverlening toe te voegen.

Detachering past bij de Jong & Laan

Volgens John de Vlieger, manager detachering, past detachering heel goed bij de Jong & Laan. "Omdat wij goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers in huis hebben die veel voor klanten werkzaam zijn, is een match snel gemaakt. Sinds november beschikken we over een aparte detacheringstak."

Flexibele invulling detachering

Bedrijven kunnen de Jong & Laan detachering inschakelen bij ziekte of zwangerschap, maar ook bij extra drukte, tijdelijke vervanging, groei, uitbesteding of speciale projecten. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld de herinrichting van administraties, het opzetten van een financiële projectadministratie en extra aandacht voor debiteurenbeheer. De invulling van detachering is heel flexibel. Dat kan variëren van een paar uur tot een paar dagen per week of langer. Bedrijven zijn niet gebonden aan contracten en betalen alleen de gewerkte uren, dus ook geen ziekte-uren. Hierdoor kan het bedrijf de kosten goed in de hand houden.

Economische crisis

Dat er bij bedrijven een toenemende behoefte aan flexibele krachten bestaat, heeft volgens John de Vlieger alles te maken met de economische crisis. "Bedrijven hebben momenteel minder snel de neiging om mensen vast in dienst te nemen. Ze willen geen risico's nemen en kijken liever eerst de kat uit de boom. Daarnaast is in Nederland een duidelijke trend zichtbaar dat bedrijven een steeds grotere flexibele schil willen met een kleinere kern van vaste medewerkers. Met de toenemende krapte op de arbeidsmarkt in het vooruitzicht zal de vraag naar detachering de komende jaren verder toenemen."

Bedrijf continuïteit bieden

Hij wijst nog op een ander punt. "Als de Jong & Laan hebben we het grote voordeel dat we de mensen al in dienst hebben. We hoeven dus niet te werven, we kennen onze eigen medewerkers goed en kunnen daarom direct anticiperen op de behoefte van de klant. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, beschikken over veel klantervaring en hebben een grote kennis van diverse financiële en personele systemen. Daarnaast kunnen wij bedrijven continuïteit bieden, omdat de medewerkers vaak al jaren in dienst zijn bij de Jong & Laan. Ze brengen bovendien het kennisnetwerk van de Jong & Laan met zich mee. We laten op deze wijze bedrijven direct profiteren van de kennis en ervaring van onze medewerkers."

Naar overzicht

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Deel op:

De Jong en Laan - De Jong & Laan nu ook detachering

(2369x gelezen) | personeel aannemen,detachering,nieuwsbrief