Nieuws

Datum: vrijdag 1 juni 2012

Open huis de Jong & Laan Lochem druk bezocht

Ondernemers uit Lochem en omgeving waren gisteren massaal afgekomen op het open huis van de vestiging Lochem van de Jong & Laan.

Nieuwe opvallende locatie

De accountantsorganisatie verhuisde onlangs naar een nieuwe opvallende locatie aan de Larenseweg in Lochem en opende donderdag haar deuren voor klanten en relaties.

Positieve impulsen

Vestigingsleider Marino Marlisa was na afloop te spreken over het open huis. "De relaxte sfeer zorgde ervoor dat iedereen het prima naar zijn zin had." Over de nieuwe locatie is hij ook positief. "Het bevalt hier uitstekend. De positieve impulsen van de verhuizing beginnen we nu al te merken. We hebben veel contact met het bedrijfsleven en dan is deze plek voor ons een uitstekende uitvalsbasis", aldus Marlisa.

In gesprek met klanten

Hij ziet dan ook volop kansen in de regio Lochem. "We hebben ambities en zijn volop aan het ondernemen, net als onze klanten. Door onze lokale vestiging en het feit dat onze mensen dichtbij de klant staan, kunnen we goed inspelen op ontwikkelingen in de markt. Wij zijn daarover ook altijd met onze klanten in gesprek op bedrijfseconomisch vlak. Wat is je visie, je droom en hoe realiseer je die. Om dat te bereiken, moet je keuzes maken en actie ondernemen. Daar draait het om bij ondernemerschap. Wij kunnen met onze dienstverlening de ondernemer daarbij helpen."

Naar overzicht

Meer weten?

Sandra Temmink

0573-441877
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Open huis de Jong & Laan Lochem druk bezocht

(2246x gelezen) | Marino Marlisa,open huis Lochem