Nieuws

Datum: vrijdag 11 mei 2012

Open huis de Jong & Laan Apeldoorn groot succes

Ondernemers uit Apeldoorn en de omgeving Eerbeek waren donderdag en masse afgekomen op het open huis van de vestiging Apeldoorn van de Jong & Laan.

Marktpositie te versterken

De accountantsorganisatie, die sinds jaar en dag al een goede reputatie in Eerbeek heeft, is er in relatief korte tijd in geslaagd haar marktpositie in Apeldoorn te versterken. Het was daardoor gezellig druk in het nieuwe pand aan de Laan van Spitsbergen.

Ongedwongen sfeer

Partner Tom Meuleman was na afloop dan ook te spreken over het open huis. "Ja, ik ben tevreden. De goede opkomst en de ongedwongen sfeer zorgden ervoor dat iedereen het naar zijn zin had."

Uitstekende uitvalsbasis

Over de nieuwe locatie is hij ook positief. "Het bevalt hier prima. We zitten er nu iets meer dan een maand en het voelt al erg vertrouwd. Dit is een goede locatie voor ons. We hebben veel contact met het bedrijfsleven en dan is deze plek voor ons een uitstekende uitvalsbasis", aldus Meuleman.

Samenvoeging

Aanleiding voor de Jong & Laan om een open huis te houden was de samenvoeging van de bestaande vestigingen Eerbeek en Apeldoorn tot één nieuwe krachtige vestiging in Apeldoorn. Meuleman: "Door de samensmelting van de twee vestigingen hebben we onze kennis en krachten gebundeld. Dat levert nog meer expertise en slagkracht op, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn."

Naar overzicht

Anderen bekeken

Meer weten?

Gerrit van de Worp

055-5262222
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Open huis de Jong & Laan Apeldoorn groot succes

(1784x gelezen) | Apeldoorn,Eerbeek,open huis