Nieuws

Datum: vrijdag 27 april 2012

Verhuizing de Jong & Laan Lochem

Vandaag verhuist onze vestiging Lochem naar het nieuwe pand aan de Larenseweg in Lochem en is de vestiging gesloten. Dinsdag 1 mei zijn de verhuisdozen uitgepakt en zitten onze collega's op hun nieuwe plek.

Volop aan het ondernemen

Vestigingsleider Marino Marlisa is enthousiast over de verhuizing. Hij ziet veel kansen in de regio Lochem. "We hebben ambities en zijn volop aan het ondernemen, net als onze klanten. Door onze lokale vestiging en het feit dat onze mensen dicht bij de klant staan, kunnen we goed inspelen op ontwikkelingen in de markt. Wij zijn daarover ook altijd met onze klanten in gesprek op bedrijfseconomisch vlak. Wat is je visie, je droom en hoe realiseer je die. Om dat te bereiken, moet je keuzes maken en actie ondernemen. Daar draait het om bij ondernemerschap."


Specialisten

In Lochem werken momenteel dertig mensen. Naast accountants en belastingadviseurs beschikt de vestiging over adviseurs op het gebied van personeelsadvies en salarisverwerking. De vestiging Lochem is één van de 27 vestigingen van de Jong & Laan. Door de omvang van de organisatie kan het team in Lochem ook specialisten inschakelen op het gebied van bijvoorbeeld corporate finance, bedrijfsadvies en detachering.

Pand Lochem.jpg

De nieuwe adresgegevens van de vestiging Lochem
Larenseweg 58
7241 CN Lochem
Postbus 143
7240 AC Lochem
Telefoon 0573-441877
Fax 0573-441890
e-mail lochem@jonglaan.nl

Naar overzicht

Meer weten?

Sandra Temmink

0573-441877
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Verhuizing Lochem

(2635x gelezen) | de jong & laan,verhuizing de Jong & Laan,de Jong & Laan Lochem