Evenementen

nov 15

Presentatie Dashboard: juiste informatie op het juiste moment

Dronten, 08:00

De belangrijkste succesfactor van de ondernemer? Juiste informatie op het juiste moment. Weten wanneer u gas moet geven, of juist terug moet nemen. Aan welke knoppen u kunt draaien om de verkoop te versnellen, de marges te verhogen of de voorraad efficiënter in te richten.

Meerwaarde van het dashboard

De Jong & Laan Dronten organiseert een presentatie over het dashboard. We praten u bij over managementinformatie en geven een live demonstratie van ons product. Met een effectief dashboard is in één oogopslag relevante financiële en operationele informatie beschikbaar.

Denk aan de gegevens uit het ERP-pakket, de salaris- en financiële administratie.U kunt analyses en indicatoren in beeld brengen (bijvoorbeeld omzet per gewerkt uur, omloopsnelheid van de voorraad) die relevant zijn voor uw onderneming door gegevens aan elkaar te koppelen. U stuurt uw bedrijf met inzicht in cijfers direct scherper aan.

Deelnemen aan deze bijeenkomst?

Heeft u interesse in deze bijeenkomst? Of wilt u weten wat het voor u kan betekenen? Meld u gerust aan door te bellen naar 0321-312610.

Lees ook: Dashboard: met twee handen aan het stuur in control.

Naar overzicht

Meer weten?

Marco Lokhorst

0321-312610
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

Blogwebsite

Vol ondernemersadvies

Blogwebsite

Lees mee

De Jong en Laan - Seminar dashboard Dronten 15-11

(114x gelezen) | seminar,kpi,managemementinfo,stuurinformatie,dashboard,Dronten