Evenementen

dec 13

Zijn uw bedrijf en familie in balans?

De Jong & Laan, Hardenberg, 19:30

Tijdens deze bijeenkomst brengen Hendri Meilink en Tom Meuleman de wisselwerking tussen bedrijf en familie in kaart. Zij zoomen in op de familiebanden. Bent u zich bewust van de problematiek en de processen die spelen? Zijn uw bedrijf en familie in de beoogde balans?

Inzoomen op de familiebanden

Tijdens deze avond wordt u meegenomen in de verschillende zaken die spelen binnen een familiebedrijf. Daarbij gaan we niet in op structuren, waardering van ondernemingen, geldkwesties of andere zaken, maar hebben we het puur over hoe een proces van overdracht verloopt.

Niet onderschatten

Is uw zoon/dochter geschikt? Of één van uw managers? Hebben zij de juiste capaciteiten? Welke verwachtingen zijn er? Zijn er achterliggende emoties, twijfels en onzekerheden? Deze vragen moet u als ondernemer, eventueel met uw partner, samen met uw familie oppakken. Onderschat dit niet, de emotionele en persoonlijke kant van een bedrijf en eventuele overdracht ervan raakt alle betrokkenen.

Bedrijf En Familie In Balans

Kleine setting

Deze avond organiseren we bewust in een kleine setting, omdat we actief gaan voor veel interactie tussen de sprekers en aanwezigen.

Deelnemen?

Laat het ons weten, bel gerust 0523-614833.

Naar overzicht

Deel op:

De Jong en Laan - Bedrijf en familie in balans 22-11

(155x gelezen) | familiebedrijf,opvolging,familie,relaties