Wilt u advies over het beginnen van een onderneming?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over het beginnen van een onderneming? - Onderneming beginnen

(1957x gelezen) | onderneming beginnen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Onderneming beginnen

Onderneming beginnen

Wilt u een onderneming beginnen? Een onderneming beginnen is het begin van een spannende tijd. Onze adviseurs kunnen u in deze tijd bijstaan en advies geven als u een onderneming wilt beginnen. Zij weten wat er moet gebeuren als u een onderneming gaat beginnen. 

Dienstverlening onderneming beginnen

Onze dienstverlening bij het beginnen van een onderneming zal voor elke ondernemer anders zijn. Daarom is het van belang dat wij eerst met u rond de tafel gaan zitten. Dan kunnen we samen bekijken welke stappen er moeten worden ondernomen en waar u advies over wilt hebben wanneer u een bedrijf wilt beginnen. Zo begeleiden wij het hele proces waarin u de onderneming gaat beginnen. En u bent er zeker van dat u niet voor verrassingen komt te staan als u een onderneming gaat beginnen.

Werkzaamheden

Naast het begeleiden van ondernemers die een onderneming beginnen, adviseren en begeleiden wij ook bestaande ondernemingen. Dus ook in de toekomst kunt u op ons rekenen. Onze werkzaamheden zijn samengevat in zeven kerntaken:

Waarom de Jong & Laan?

Onderneming beginnen

Wilt u een onderneming beginnen? Als u een onderneming wilt beginnen, kunt u onze hulp goed gebruiken. Wij zorgen ervoor dat u de zaken goed heeft geregeld en niet voor verrassingen komt te staan wanneer u uw onderneming gaat beginnen. De adviseurs van de Jong & Laan staan voor u klaar en begeleiden u graag bij het beginnen van een onderneming.

Diensten

Wilt u een eigen onderneming beginnen? De adviseurs van de Jong & Laan begeleiden en adviseren beginnende en ervaren ondernemers graag als zij een nieuwe onderneming beginnen. Door de kennis en de vele jaren ervaring weten zij wat er komt kijken als je een eigen bedrijf wilt beginnen. Ook bij een onderneming beginnen is een goed begin heel erg belangrijk.

Services

Gaat u een eigen onderneming beginnen? En wilt u advies over een onderneming beginnen? Of wilt u ondersteuning bij een onderneming beginnen? Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons direct bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg