Succesvol ondernemen

Gaan de zaken goed en heeft uw bedrijf al een tijd de wind in de rug en daardoor mooie structurele winstcijfers? Dan bent u succesvol als ondernemer. Dat stemt tevreden. Maar tegelijkertijd heeft u misschien ook nieuwe plannen die nieuwe investeringen nodig hebben.

Onderwerpen

Als succesvolle ondernemer is het verstandig om over een aantal financiële zaken na te denken en ze goed te regelen. Dat zijn onder andere de volgende onderwerpen: 

Begeleiding fiscale specialisten 

Gelukkig hebben de fiscale specialisten van de Jong & Laan jarenlange ervaring in vermogensplanning, zakelijk en privé, en participatie en kunnen u bij al deze aspecten begeleiden.

Dienstverlening

Wat de fiscale specialisten van de Jong & Laan heel concreet voor u kunnen betekenen:

  • Vermogensplanning: als uw bedrijf structureel winst maakt, is het zinvol om naar uw vermogensplanning te laten kijken. Is de huidige juridische, fiscale en financiële situatie van uw bedrijf nog wel optimaal? Ook is het verstandig om uw financiële privésituatie duidelijk in beeld te brengen.
  • Vermogen veilig stellen: veel ondernemers laten hun winst in het bedrijf zitten terwijl er vaak ruimte is om geleidelijk eigen kapitaal uit de zaak te halen en privé veilig te stellen. Met het verkregen kapitaal kunt u bijvoorbeeld uw pensioen regelen.
  • Participatie: u bent teveel ondernemer om het nu al rustig aan te doen. U heeft altijd nieuwe plannen. Misschien wilt u met uw bedrijf verder groeien, misschien wilt u investeren in nieuwe producten? Soms reiken uw plannen verder dan uw financiële mogelijkheden, dan is financiering in de vorm van durfkapitaal een mogelijkheid.

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Meer weten?

Henry Fraterman

0548-537470
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Succesvol ondernemen

(17319x gelezen) | vermogensplanning,succesvol ondernemen,participatie