Yarden

Yarden neemt Uitvaartverzorging Geerts over

De familie Geerts is eigenaar van een bloeiende uitvaartonderneming in Assen. De Asser Grafkisten- en Uitvaartverzorging Geerts, zoals de onderneming officieel heet, is een echt familiebedrijf. Het bedrijf wordt in 1919 door de grootvader opgericht, waarna het door de tweede en derde generatie Geerts wordt voortgezet.

Uitvaarten

Uitvaartverzorging Geerts verzorgt ruim 500 uitvaarten per jaar, waarbij Geerts veel waarde hecht aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Naast het ondernemersechtpaar zijn 27 medewerkers bij de uitvaartonderneming werkzaam. Tjeerd en José Geerts willen het bedrijf om persoonlijke redenen verkopen.

Tombstone Geerts.jpgStrategische partijen benaderen

De Jong & Laan corporate finance voert de verkoopopdracht uit. Belangrijke doelstellingen zijn de continuïteit van de onderneming en de werkgelegenheid van de medewerkers. Er wordt besloten om een beperkt aantal strategische partijen te benaderen. Diverse partijen tonen serieuze interesse. Na enkele gesprekken met verschillende partijen wordt besloten met Yarden de onderhandelingen voort te zetten.

Yarden

Het motto van Yarden, 'Iedere uitvaart is uniek', sluit goed aan bij de visie en persoonlijke benadering die Uitvaartverzorging Geerts nastreeft. Yarden is het resultaat van de fusie tussen NUVA en AVVL in 2001. Het bedrijf heeft 41 uitvaartcentra, 22 crematoria en zeven begraafplaatsen verspreid door heel Nederland.

(oktober 2010)

Whitepaper

Verkooptraject onderneming

gratis downloaden

Deel op:

De Jong en Laan - Yarden

(1378x gelezen) | Geerts,Yarden,verkopen bedrijf