Fysius Rugexperts

Investeerder voor Fysius Rugexperts

Fysius Rugexperts is een organisatie van fysiotherapeuten die gespecialiseerd is in de behandeling van rugklachten. Door haar succesvolle formule maakt het bedrijf vanaf de start in 2007 een gestage groei door. De onderneming heeft momenteel dertien vestigingen en streeft naar landelijke dekking.

Investeerder zoeken

Arjan Tijhuis, aandeelhouder van Fysius Rugexperts, benaderde de Jong & Laan Corporate Finance met het verzoek een investeerder te zoeken die de groeistrategie van Fysius Rugexperts mede kon financieren. De Jong & Laan polste bij diverse private equityhuizen de interesse en uiteindelijk werd in Gilde Healthcare Services de meest geschikte kandidaat gevonden.


Tombstone Fysius.jpgGilde Healthcare Services

Gilde Healthcare Services is een investeringsfonds dat zich heeft gespecialiseerd in gezondheidszorg. Het private equityhuis heeft veel ervaring op het gebied van het verstrekken van groeikapitaal en het realiseren van groeistrategieën. Het fonds ziet Fysius als een veelbelovend concept met een duidelijk toegevoegde waarde.

Zeer tevreden

Terugkijkend is Arjan Tijhuis zeer tevreden: "Het traject was behoorlijk complex en gaandeweg het proces moesten er nog diverse hobbels genomen worden. Het is dan prettig te worden bijgestaan door een professionele en ervaren adviseur die vaker met het bijltje heeft gehakt."

(maart 2012)

Whitepaper

Verkooptraject onderneming

gratis downloaden

Deel op:

De Jong en Laan - Fysius Rugexperts

(2487x gelezen) | Fysius Rugexperts,investeerder,Gilde Healthcare Services