Easy to Book

Easy to Book overgenomen door Travix International

Easy to Book, een boekingswebsite die in 2004 werd opgericht, is in korte tijd uitgegroeid tot wereldwijde speler met meer dan 120.000 hotels in 8.000 steden. Michal Hübschmann, mede-oprichter en CEO van de onderneming vroeg de Jong & Laan corporate finance de verkoop van de aandelen in Easy to Book Holding B.V. te begeleiden.

Tombstone Easytobook.jpgTravis International

In overleg met Michal Hübschmann is een beperkt aantal internationale kandidaten in de branche benaderd. Na oriënterende gesprekken te hebben gevoerd met diverse strategische partijen, bleek Travix International B.V. uiteindelijk de ideale partner te zijn. Na de onderhandelingen kon 5 maanden later de koopovereenkomst worden getekend. 

Assortiment

Travix, onderdeel van BCD Holdings N.V., is onder andere eigenaar van CheapTickets.nl en Vliegwinkel.nl. Het toevoegen van Easy to Book stelt Travix in staat een breder en completer assortiment aan haar klanten aan te kunnen bieden.

Out of the box

Michal Hübschmann: "Naast de voortreffelijke begeleiding van het verkooptraject heeft het vermogen van de Jong & Laan corporate finance om 'out-of-the-box' te denken deze deal mogelijk gemaakt."

(maart 2011)

Whitepaper

Verkooptraject onderneming

gratis downloaden

Deel op:

De Jong en Laan - Easy to Book

(1761x gelezen) | overname bedrijf,Easy to Book,boekingswebsite,Travix International