Detachering

Heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan financiële specialisten, salarisadministrateurs en/of personeelsadviseurs? Omdat uw organisatie bijvoorbeeld te maken heeft met extra drukte, speciale projecten, groei, ziekte of zwangerschap? Via de Jong & Laan detachering huurt u specialisten in die uw bedrijf voor een korte of langere periode ondersteunen.

Anticiperen

De Jong & Laan detachering biedt u veel voordelen. We hebben de mensen al in dienst en hoeven dus niet te werven. We kennen onze eigen medewerkers goed en kunnen daarom direct anticiperen op uw behoefte. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, beschikken over veel klantervaring en hebben een grote kennis van diverse financiële en personele systemen, zodat ze snel zijn ingewerkt.

Continuïteit

Daarnaast biedt de Jong & Laan detachering u continuïteit, omdat de medewerkers vaak al jaren in dienst zijn bij de Jong & Laan. Ze brengen bovendien het kennisnetwerk van de Jong & Laan met zich mee. We laten u op deze wijze direct profiteren van de kennis en ervaring van onze medewerkers.

Keurmerk

De Jong & Laan detachering heeft het SNA-keurmerk. Dit is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemeners van werk. Het keurmerk is bebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2: dé norm van de Stichting Normering Arbeid. Kortom: als u met de Jong & Laan detachering in zee gaat, weet u zeker dat het goed zit.

Logo SNA.jpg

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Meer weten?

John de Vlieger

06-10923121
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Detachering

(12342x gelezen) | personeelsadvies,detachering,financiële professionals,inhuren personeel