Advies nodig bij uw aangifte omzetbelasting?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Advies nodig bij uw aangifte omzetbelasting? - Omzetbelasting

(3154x gelezen) | belastingadvies,belasting,omzetbelasting

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Omzetbelasting

Omzetbelasting

Elke ondernemer in Nederland betaalt omzetbelasting. Mits de Belastingdienst u ziet als 'ondernemer voor de btw'. In dat geval moet u bij iedere belastingaangifte btw afdragen aan de fiscus. Uit uw administratie komt naar voren  hoeveel omzetbelasting u aan de Belastingdienst moet betalen. De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen u adviseren over omzetbelasting . Daarnaast bekijken zij graag met u aan welke voorwaarden u moet voldoen en welke kortingen er eventueel voor u gelden.

Dienstverlening omzetbelasting

Voor de aangifte is het van groot belang dat de administratie van uw onderneming op orde is. Zorg voor een overzicht van uitgaande en ontvangen facturen. Registreer goederen en diensten met verschillende btw-tarieven apart. De Jong & Laan kan u ondersteuning bij het opzetten en onderhouden van een ordelijke administratie. Het aangeven van de omzetbelasting bij de Belastingdienst zal voor ons en voor u een stuk eenvoudiger zijn.

Waarom de Jong & Laan?

Omzetbelasting

Wanneer u als ondernemer omzetbelasting (btw) moet betalen, gelden er bepaalde eisen. Zo moet uw administratie op orde zijn en moet u eens in de zoveel tijd btw-aangifte doen. Ook kunnen er bepaalde kortingen voor u gelden. De belastingadviseurs van de Jong & Laan bekijken graag samen met u hoe zij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Omzetbelasting en diensten

Bij de omzetbelasting kunnen onze belastingadviseurs samen met u zorgen voor een juiste aangifte van de btw. Daarnaast kunnen zij u vertellen welke regelingen en kortingen er voor u gelden. Wilt u zeker weten dat u het optimale haalt uit de btw-aangifte? Vraag ons dan gerust om advies en ondersteuning.

Omzetbelasting en services

Bent u tot de conclusie gekomen dat u ondersteuning wilt bij het aangeven van de btw? Of wilt u advies hierover? Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg