Wilt u advies over de loonbelasting?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de loonbelasting? - Loonbelasting

(2574x gelezen) | belastingadvies,administratie,belasting,loonbelasting

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Loonbelasting

Loonbelasting

Elke werknemer in Nederland betaalt loonbelasting. De werkgever dient ervoor te zorgen dat deze namens de werknemer betaalt wordt aan de fiscus. Een ondernemer zal dus zijn administratie voor zijn werknemers goed op orde moeten hebben om dit te kunnen overdragen. De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen u helpen bij het regelen van deze loonbelasting. 

Dienstverlening

De dienstverlening op het gebied van loonbelasting kan voor elke ondernemer verschillend zijn. U kunt bij ons terecht voor advies hierover. Maar wij kunnen er ook voor zorgen dat de administratie op orde is, zodat het afdragen van loonheffingen een stuk eenvoudig is. Samen met u bespreken we welke dienstverlening van belang is.

Waarom de Jong & Laan?

Loonbelasting

Het betalen van de loonbelasting is voor elke werknemer in Nederland verplicht. De werkgever draagt er zorg voor dat deze wordt ingehouden op het loon. Gelukkig kunt u voor advies en ondersteuning bij het regelen hiervan terecht bij de belastingadviseurs van de Jong & Laan.

Loonbelasting en diensten

Op elke vestiging van de Jong & Laan zijn belastingadviseurs aanwezig die u kunnen helpen bij de loonbelasting. Zij voorzien u graag van advies en ondersteunen u eventueel bij het afdragen ervan. Voor het opstellen van een ordelijke administratie kunnen de belastingadviseurs u doorverwijzen naar de afdeling salarisadministratie.

Loonbelasting en services

Wilt u als ondernemer graag advies of ondersteuning bij het afdragen van de loonbelasting? Aarzelt u niet en neemt u gerust contact op met een van onze belastingadviseurs. Wij zijn te bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg

Whitepaper werkkostenregeling

Gratis downloaden