Wilt u financieel advies over een lease auto?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u financieel advies over een lease auto? - Lease auto

(2552x gelezen) | lease auto,leaseauto,auto leasen

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Lease auto

Lease auto

Veel ondernemingen maken gebruik van lease auto's voor de dga en werknemers. Echter, welke zaken komen nu eigenlijk kijken bij een lease auto? Hoe zit het met de wet- en regelgeving rondom de auto van de zaak? En wat moet er allemaal op papier worden gezet voor een lease auto? De adviseurs van de Jong & Laan helpen u graag bij dergelijke vraagstukken en geven passend advies.

Dienstverlening

Wanneer er sprake is van het gebruiken of aanbieden van een auto van de zaak komen daar verschillende zaken bij kijken. Onze adviseurs weten uiteraard precies welke zaken dit zijn. Zij vertellen u graag wat de voor- en nadelen zijn van een lease auto en wat u daarvoor moet vastleggen.

Waarom de Jong & Laan?

Lease auto

Het gebruik van een lease auto kan voor alle betrokken partijen zeer gunstig zijn. Mits de zaken rond de lease auto goed zijn geregeld. De adviseurs van de Jong & Laan vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van een lease auto. Daarbij kunnen zij op basis van een aantal gegevens concluderen of een auto van de zaak voor u geschikt is.

Diensten

Bestaat er nog enige twijfel over het wel of niet gebruiken van lease auto's? Of wilt u de gevolgen weten van een lease auto, bijvoorbeeld voor de belasting? De adviseurs van de Jong & Laan bespreken graag met u wat de mogelijkheden en de wensen en eisen zijn.

Services

Wilt u advies over een lease auto van de Jong & Laan? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons voor al uw vagen bereiken op 085-4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg