Wilt u hulp bij het opstellen van de jaarrekening?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u hulp bij het opstellen van de jaarrekening? - Jaarrekening

(2281x gelezen) | jaarrekening,jaaropgave

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Jaarrekening

Jaarrekening

De adviseurs van de Jong & Laan geven advies en ondersteunen ondernemers bij het maken van de jaarrekening. Deze geeft een goed beeld van de situatie van uw bedrijf. Daarnaast worden belangrijke beslissingen hierop gebaseerd.

Hoe staat het bedrijf ervoor

Een onderneming zal elk jaar een jaarrekening moeten opstellen. Deze is niet alleen van belang bij de belasting en de administratie. Het laat ook zien hoe het bedrijf ervoor staat. Welke stappen zijn er nodig? Kunt u een bepaald risico wel of niet nemen? Ook bij bijvoorbeeld bedrijfsovernames is een jaarrekening van belang. De afdeling corporate finance kan u bij dit proces adviseren en ondersteunen.

Zorgvuldige samenstelling

Voor het opstellen van een jaarrekening voor een eenmanszaak, vof of een bv moet u bij de accountants van de Jong & Laan zijn. Wij zijn groot geworden in het mkb, daar ligt onze kracht. Dit betekent dat we veel tijd en energie steken in de samenstelling en beoordeling. Uw jaarverslag wordt in overeenstemming met de huidige wet- en regelgeving samengesteld.

Sparringpartner

Onze dienstverlening gaat echter verder. Eventueel kunnen we ook kwartaal- of halfjaarlijkse prognoses opstellen. Hiermee hebt u een nog duidelijker beeld van uw bedrijf. Bovendien adviseren we u over veranderingen en mogelijkheden. Waar liggen nieuwe kansen? Hoe kunt u uw rendement verhogen? We zijn naast accountant ook een sparringpartner die graag met u meedenkt.

Waarom de Jong & Laan?

Jaarrekening

Het in orde maken van de jaarrekening is een klus voor onze accountants. Maar wij gaan graag nog een stap verder. Wij bekijken deze ook graag samen met u. Welke conclusies kunnen worden getrokken op basis hiervan? En welke stappen moeten ondernomen worden? Vraagstukken die onze accountants graag samen met u willen bekijken.

Jaarrekening en diensten

Wat betreft de jaarrekening zult u voornamelijk te maken hebben met de afdeling Accountancy. Zij kunnen u bijstaan, advies geven en ondersteunen. Wilt u op basis van de jaarrekening een bedrijfsadvies of wilt u wellicht een bedrijf overnemen? Dan bieden de afdelingen Bedrijfsadvies en Corporate finance u graag de helpende hand. 

Jaarrekening en services

Voor een helpende hand en gedegen advies over de jaarrekening kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Dan bekijken we samen hoe wij u als ondernemer weer een stap verder kunnen helpen. U kunt ons bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg