Wilt u advies over de huwelijkse voorwaarden?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over de huwelijkse voorwaarden? - Huwelijkse voorwaarden

(2033x gelezen) | faillissement,huwelijkse voorwaarden,risico's

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden

Voor ondernemers is er een extra reden om de huwelijkse voorwaarden goed vast te leggen. Hiermee wordt voorkomen dat ondernemersrisico's ook gelden voor de partner van de ondernemer. Wilt u deze graag vastleggen in de huwelijkse voorwaarden? Of wilt u eerst advies over huwelijkse voorwaarden? De belastingadviseurs van de Jong & Laan helpen u graag verder. 

Dienstverlening huwelijkse voorwaarden

Onze advisering over de huwelijkse voorwaarden zal per geval verschillen. Zo is het bijvoorbeeld van belang of u al getrouwd bent of dat u ze later wil vastleggen of veranderen. Ook zullen ze zijn aangepast aan de rechtsvorm en de grootte van de onderneming. Wij raden ondernemers doorgaans aan om te trouwen onder huwelijkse voorwaarden. Schuldeisers van de ondernemer kunnen daarna bijvoorbeeld niet bij de partner aankloppen en een onderneming kan worden beschermd na een echtscheiding.

Waarom de Jong & Laan?

Huwelijkse voorwaarden

Heeft u als ondernemer alles goed geregeld? Heet u al eens gekeken naar de huwelijkse voorwaarden? Is uw partner beschermd tegen schuldeisers van de onderneming? Dit kunt u vastleggen. Wij adviseren eigenlijk alle ondernemers om te trouwen onder huwelijkse voorwaarden. Daarnaast raden wij iedereen aan om deze tegen het licht te houden. In de loop der jaren kunnen vele zaken zijn veranderd.

 

Diensten

De belastingadviseurs van de Jong & Laan raden vrijwel alle ondernemers aan om onder huwelijkse voorwaarden te trouwen. Wij adviseren ondernemers vervolgens graag wat er vastgelegd moet worden. Zo weet u zeker dat u geen zaken over het hoofd ziet en dat alles netjes is geregeld betreft de huwelijkse voorwaarden. Hiermee kunnen veel (financiƫle) problemen voor de ondernemer en diens partner worden voorkomen in verband met de huwelijkse voorwaarden. Ook tijdens het huwelijk kunt u de huwelijkse voorwaarden aanpassen.

Services

Wilt u graag onze hulp bij het vastleggen van de huwelijkse voorwaarden? Of wilt u ze veranderen of doornemen? U kunt ons altijd bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg