Mijn de Jong & Laan

Al onze online diensten vindt u terug op Mijn de Jong & Laan. Dit is het onlineplatform van de Jong & Laan dat al onze zakelijke klanten gratis toegang biedt tot ons digitale netwerk. Binnen deze beveiligde digitale omgeving heeft u als klant altijd en overal een actueel overzicht van zijn financiële gegevens.

Persoonlijk dossier

Op Mijn de Jong & Laan heeft u een strikt persoonlijk dossier:

  • Dit dossier bestaat onder meer uit jaarrekeningen, financiële prognoses, adviesrapporten, fiscale aangiftes en andere officiële documenten.
  • U bepaalt zelf wie van uw medewerkers binnen het bedrijf toegang krijgen tot welke delen van Mijn de Jong & Laan.
  • Daarnaast krijgt u de beschikking over uiteenlopende branche-informatie, cao's en actueel ondernemersnieuws.

Digitale accordering

Met het onlineplatform is ook digitale accordering mogelijk. Vanaf het belastingjaar 2012 verplicht de Belastingdienst ondernemers zelf aangiften digitaal te accorderen. De Jong & Laan bereidt uw aangiftes en/of andere documenten voor en zet ze in de portal klaar voor ondertekening. Heeft u deze ondertekend, dan worden de stukken automatisch naar de verschillende instanties verzonden.

Mijn de Jong & Laan-app

Mijn de Jong & Laan heeft ook een eigen app. Hiermee kunt u eenvoudig uw dossiers raadplegen, documenten beoordelen én accorderen en het laatste nieuws lezen. Er zijn twee versies van de app beschikbaar: een iOS en een Android versie. Beide zijn te downloaden in de App Store en Google Play (klik op onderstaande logo's).

App Store

Google Play

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Meer weten?

Henk Schoeman

0546-660760
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Mijn de Jong & Laan

(30105x gelezen) | online boekhouden,Mijn de Jong & Laan,platform,online salarisadministratie